CHOICE breidt insights team uit

Door Jan Roekens | 11-01-2021

CHOICE insights + strategy breidt haar insights team uit met drie nieuwe medewerkers. Sanne Merkelbach is benoemd tot Team Lead Qualitative, Jelle Fastenau tot junior insights consultant en Denise Vorst tot data analist.

Sanne Merkelbach is leidend bij alle kwalitatieve projecten van CHOICE. Ook geeft zij sturing aan het voltallige insights team. Ze heeft 20 jaar ervaring in functies op het gebied van merk, marketing, innovatie en insights voor o.a. JT International, HAK en Unilever, en als freelance kwalitatief onderzoeker.

Jelle Fastenau studeerde in 2018 af aan de Universiteit van Leiden, richting in Economic and Consumer Psychology. Binnen het insights team van CHOICE gaat hij zich bezighouden met de opzet en uitvoering van insights trajecten voor klanten als RET, Vereniging Eigen Huis en Dienst Publiek en Communicatie.

Denise Vorst studeerde in 2015 af aan het LUMC (geneeskunde) en in 2018 aan de Erasmus Universiteit (health economics, policy and law). Tussen 2015 en 2020 werkte ze voor de GGD, data-adviesbureaus en het LUMC. Bij CHOICE gaat ze de insights consultants ondersteunen met analyse en ontwikkeling.

Auteur: Jan Roekens, Hoofdredacteur

Deze artikelen vind je vast ook interessant

Ook de laatste bytes ontvangen?