DVJ Insights breidt fors uit

Door Jan Roekens | 17-03-2022

DVJ Insights heeft het team de afgelopen maanden flink uitgebreid. Begin maart werd Ashley Endenburg aangesteld als Finance Manager in het managementteam, Matthias Hallmann werd Senior Business Partner in Duitsland en James Robinson Client Consultant in de UK.

Marieke van Echtelt, Managing Director DVJ Research Group, zegt: ‘De afgelopen maanden zijn we enorm gegroeid in alle markten waar we opereren. Met de aanstelling van Ashley en eerder met Emily Lando is ons managementteam compleet en kunnen we de volgende stap zetten in onze verdere groei. Daarnaast zijn we erg blij met de uitbreiding van ons global consultancy team. De groei in het begin van dit jaar zullen we ook de komende maanden voortzetten.’

Ashley Endenburg was de afgelopen jaren werkzaam in finance-, accountancy- en commerciële bedrijven. Voorafgaand aan haar komst bij DVJ Insights werkte zij als Finance Manager Nederland bij Polar Electro en als adviseur bij een accountants- en belastingadvieskantoor.

Ashley Endenburg

Matthias Hallmann heeft meer dan 20 jaar ervaring in marketingonderzoek. Voordat hij bij DVJ Insights kwam, werkte hij als Client Officer bij Ipsos.

Matthias Hallmann

James Robinson is een ervaren onderzoeks- en insightsprofessional met ervaring aan klant- en bureauzijde. Hij werkte James als VP voor Client Development voor PRS IN VIVO in de UK en voor bedrijven als Kantar en Nokia.

James Robinson

Auteur: Jan Roekens, Hoofdredacteur

Deze artikelen vind je vast ook interessant

Ook de laatste bytes ontvangen?