Elise van der Mark kwalitatief onderzoeker bij I&O Research

Door Redactie Daily Data Bytes | 17-02-2022

I&O Research is een ervaren kwalitatief onderzoeker rijker met de komst van Dr. Elise van der Mark (39). Zij zal zich richten op het uitbreiden en verdiepen van het kwalitatieve aanbod van I&O, mede vanuit haar specialisatie in participatief onderzoek met burgers, beleidsmakers en professionals.

De afgelopen jaren is de kwalitatieve afdeling van I&O Research zowel inhoudelijk, methodisch als qua menskracht verder versterkt en geprofessionaliseerd. Met de komst van Elise van der Mark wil I&O het kwalitatief onderzoek niet alleen meer slagkracht geven, maar ook inhoudelijke verdieping.

Elise van der Mark komt van het Athena Instituut aan de Vrije Universiteit Amsterdam (VU), waar ze een vierjarig promotieonderzoek deed naar participatieve transformatieprocessen op het gebied van welzijn met ouders van gehandicapte kinderen. Als postdoctoraal onderzoeker hield ze zich onder andere bezig met onderzoek naar innovatie binnen de Nederlandse Jeugdbescherming, het programma Geweld Hoort Nergens Thuis van het Ministerie van VWS, en water- en sanitatiebeheer in sloppenwijken in Zuid Afrika. Vóór haar tijd bij de VU werkte ze als projectmanager bij verschillende NGO’s in binnen- en buitenland.

Elise van der Mark
Elise van der Mark

Auteur: Redactie Daily Data Bytes, Hoofdredacteur Jan Roekens.

Deze artikelen vind je vast ook interessant

Ook de laatste bytes ontvangen?