Ipsos benoemt Ponsi Khider en Bonnie Bain op topfuncties

Door Jan Roekens | 14-09-2023

Ipsos heeft Caroline Ponsi Khider benoemd tot Chief Communications en Brand Officer, en Dr. Bonnie Bain tot Global Head of Healthcare. Bain vervangt Michael Spedding, die aan het einde van het jaar met pensioen gaat.

Ponsi Khider gaat deel uitmaken van het Global Management Committee en ze rapporteert aan CEO Ben Page. Ze werkt sinds 2019 als Global Communications & Brand Director bij het test- en certificeringsbedrijf Bureau Veritas. Daarvoor was ze Communications Director bij Segula Technologies. Ze begon haar carrière bij Questel, voordat ze overstapte naar de persdienst van France Telecom/Orange. Ze heeft een Master in Communicatie van ISCOM Paris.

 

Bonnie Bain brengt meer dan twee decennia ervaring in de zorgsector mee naar haar nieuwe functie. Meest recent was ze Global Head of Pharma en EVP van Healthcare Operations & Strategy bij het in Londen gevestigde analyse- en adviesbureau GlobalData Plc. Ze werkte eerder bij Informa, waar ze Vice President en Global Research & Analysis Director was voor de Pharma Division. Ze heeft een Ph.D. in biochemie en moleculaire biologie van Purdue University en voltooide een postdoctorale fellowship in moleculaire farmacologie aan de University of Miami School of Medicine.

Auteur: Jan Roekens, Hoofdredacteur

Deze artikelen vind je vast ook interessant

Ook de laatste bytes ontvangen?