Jürgen Warnecke benoemd tot teamleider Financial Services bij Ipsos I&O

Door Jan Roekens | 14-03-2024

Ipsos I&O heeft voormalig Manager Human Data & Insights van Aegon Jürgen Warnecke benoemd tot teamleider Financial Services.

Jürgen WarneckeJürgen Warnecke heeft 25 jaar ervaring in marktonderzoek en data-analyse. Hij werkte voor  global insights agency SKIM en voor KPN, en stapte vervolgens over naar verzekerings-, pensioen- en bankbedrijf Aegon, waar hij de afgelopen tien jaar verantwoordelijk was voor al het onderzoek in Nederland. Tot voor kort leidde hij het Human Data & Insights-team van de groep, dat UX-specialisten, marktonderzoekers en data-analisten in zijn gelederen telt. Ipsos I&O doet onderzoek voor Aegon en Warnecke zegt dat de ‘expertise en ervaring van Ipsos I&O in de financiële sector het bureau uniek maken in Nederland’.

Country Manager Daan Versteeg van Ipsos I&O over de benoeming: ‘We zijn verheugd over de komst van Jürgen. Zijn ervaring en leiderschap, in combinatie met een diepgaande kennis van de financiële sector, zijn van onschatbare waarde bij de verdere uitbouw van onze positie als marktleider in de financiële dienstverlening.’

Auteur: Jan Roekens, Hoofdredacteur

Deze artikelen vind je vast ook interessant

Ook de laatste bytes ontvangen?