Nieuwe Chief People Officer bij InSites Consulting

Door Jan Roekens | 24-11-2022

InSites Consulting heeft Els De Paepe benoemd tot Chief People Officer. Zij neemt de leiding over van Quentin Ashby (voormalig CEO van Join the Dots) die bij InSites Consulting een nieuwe rol krijgt als Global Head of ESG.

Els de Paepe kan bogen op een uitgebreide ervaring in senior strategische en operationele HR-functies in de technologiesector, waaronder Chief People Officer bij Qover, VP of People bij ST Engineering iDirect en Senior Global HR Business Partner bij Barco.

Vanuit Gent, België, zal De Paepe aan het hoofd staan van het People Office dat bestaat uit drie pijlers: People & Culture, Office Experience en IT Operations. In haar nieuwe functie zal ze het People & Culture-team leiden en nauw samenwerken met Cathérine Tück, Head of Office Experience en Gunter Van de Velde, Head of IT Operations. In deze brede rol is zij onder meer verantwoordelijk voor de integratie van nieuwe overnames en het verbeteren van de werknemerservaring bij het aantrekken, ontplooien en behouden van talent.

Els de Paepe: ‘In de huidige economische situatie en nieuwe werkrealiteit moeten we mensen betrokken houden door de individuele en collectieve emotionele investering in werk te begrijpen. We moeten een omgeving creëren waarin mensen op hun best kunnen zijn, er trots op zijn dat ze het verschil maken, en plezier hebben in hun werk!

Auteur: Jan Roekens, Hoofdredacteur

Deze artikelen vind je vast ook interessant

Ook de laatste bytes ontvangen?