Nikki Lavoie nieuwe ESOMAR Council President

Door Jan Roekens | 08-11-2022

Nikki Lavoie is gekozen tot de nieuwe Council President van ESOMAR voor de periode 2023-2024. Lavoie volgt Kristin Luck op, die haar termijn van twee jaar heeft voltooid. De verkiezing is de uitkomst van een stemming onder ESOMAR-leden. Die kozen ook negen nieuwe Council-leden voor de komende twee jaar.

Nikki Lavoie werd bijna 12 jaar geleden Young Professional-lid van ESOMAR. In de periode 2021-2022 was ze vice-voorzitter van de Council. Momenteel is ze de EVP van Global Experience Strategy bij Savanta, waar ze haar ervaring als kwalitatief onderzoeker inzet voor merken en bureaus. Eerder was ze oprichter van MindSpark Research International, dat nu deel uitmaakt van de Savanta-groep van bedrijven.

In de Council van 2023-2024 zitten ook nieuw gekozen vertegenwoordigers. Ze zijn afkomstig uit Afrika, Azië-Pacific, Europa, Latijns-Amerika en Noord-Amerika. Van de 21 kandidaten werden er negen gekozen: Jean-Marc Léger, Alain Mizrahi, Tom de Ruyck, Lisa Wilding-Brown, Martha Llobet, Corrine Moy, Vanessa Oshima, Dharmendra Jain en Joy Uyanwune.

 

De nieuwe Council kiest een nieuwe vice-president en een penningmeester tijdens de eerste vergadering in december.

Auteur: Jan Roekens, Hoofdredacteur

Deze artikelen vind je vast ook interessant

Ook de laatste bytes ontvangen?