Reineke Reitsma, Ipsos

Reineke Reitsma head of data & technology bij Ipsos

Door Jan Roekens | 08-09-2021

Reineke Reitsma is per 1 september begonnen als Head of Data & Technology bij Ipsos. Reitsma gaat het team leiden dat zich bezighoudt met het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten op het gebied van geïntegreerde human insights en data insights, gebruikmakend van de nieuwste technologieën.

Reineke Reitsma geniet een sterke reputatie in de internationale wereld van data-analytics en insights. Ze komt van Forrester waar zij zich de laatste jaren in de rol van Vice President Analytics Insights and European Strategy bezighield met innovatieve data-insights-oplossingen voor internationale klanten in diverse sectoren.

Reineke Reitsma: ‘Het combineren van verschillende databronnen om inzichten te creëren wordt steeds belangrijker in marktonderzoek. Ipsos heeft door de verschillende acquisities van de afgelopen jaren, en door hun uitgebreide onderzoeksportfolio, de perfecte basis om klanten hierbij met data-gedreven advies te ondersteunen. Het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten op dit gebied zie ik als een grote kans.’

Auteur: Jan Roekens, Hoofdredacteur

Deze artikelen vind je vast ook interessant

Ook de laatste bytes ontvangen?