Nieuw: MOA Expert Network

Door Geplaatst door de redactie | 01-12-2020

De Research Keurmerk Groep (RKG) en de Bedrijfsgroep kleine Bureaus (BkB) bundelen hun krachten en gaan samen verder als één sectie binnen de branchevereniging MOA. Er is geen onderscheid meer naar groot of klein bureau, de sectie is er voor alle bureaus.

Regelmatig in contact komen met vakgenoten is een van de speerpunten van de nieuwe sectie. En meepraten over de ontwikkelingen in de branche en delen van een visie wordt van harte aangemoedigd. De focus ligt zowel kennisdelen als op belangenbehartiging en opleiding.

Actuele thema’s

Binnen MOA Expert Network wordt gewerkt met twee clusters.
Het eerste cluster gaat kennissessies organiseren voor insights-professionals rond actuele thema’s binnen de branche. Deze sessies moeten inspiratie bieden en krijgen een vernieuwend karakter. Ze worden zowel online als fysiek gehouden. Voorbeeld zijn de tweewekelijkse meet-ups op vrijdag.

Het tweede cluster richt zich op belangenbehartiging en regelgeving. Naast het bijhouden van actuele ontwikkelingen zijn de speerpunten opleidingen en trainingen en kwaliteitsbewaking/ISO. Dit cluster organiseert ook gerichte bijeenkomsten, o.a. voor HR-verantwoordelijken en kwaliteitsmanagers.

Nu inschrijven voor de meet-ups!

MOA Expert Network organiseert een tweewekelijkse lunch-meet-up. Kleinschalig en exclusief toegankelijk voor MOA-leden. Met frisse discussies en nieuwe inzichten voor en door insights- en data-professionals. Er kunnen maximaal acht MOA-leden per meet-up deelnemen, dus reageer snel!.

Meet-up • 4 december 2020 • 12.00 – 13.30 uur

Op 4 december staat de eerste (digitaal) gepland. Tijdens deze meet-up van 12.00 tot 13.30 uur staat de Insights Professional van het jaar – Bedrijfszijde centraal. Onder begeleiding van Sylvie Verbiest gaan Dennis Hoogervorst, Angelique de Reuver en Celeste Miller in gesprek over succes en learnings voor de nieuwe generatie.

Meld je nu aan.

Kun je er niet bij zijn op 4 december? De tweede meet-up is op 18 december. > Kijk hier voor meer informatie

Deze artikelen vind je vast ook interessant

Ook de laatste bytes ontvangen?