Eerste SMART Talk van het jaar a.s. donderdag!

Door Redactie Daily Data Bytes | 01-02-2022

De eerste SMART Talk van dit jaar vindt plaats op donderdag 3 februari. Het wordt weer een online event, en hij gaat om 15.30 uur van start. Thema: Talentontwikkeling en inspelen op onbewust en irrationeel gedrag.

Er zijn twee sprekers. De eerste is Marian Thunissen, lector Dynamische Talentinterventies van het Fontys Kenniscentrum Leven Lang Ontwikkelen. Daarnaast is zij hoofdredacteur van Tijdschrift voor HRM. Ze doet al vele jaren praktijkgericht onderzoek naar de inzetbaarheid van mensen in organisaties en het ontdekken, ontwikkelen en benutten van talent in de werkcontext. Zij komt vertellen hoe je als young professional je talenten kunt ontwikkelen en inzetten.

Daarna klimt Bas Erlings achter het digitale spreekgestoelte. Hij is een van de oprichters van SUE & The Alchemists en helpt organisaties te begrijpen hoe hun doelgroep onbewust beslissingen neemt. Hiervoor was hij als hoofd van het VVD-campagneteam ‘het brein’ achter succesvolle verkiezingscampagnes in 2016 en 2021. Hij licht een tipje van de sluier op als het gaat over gedragswetenschap en waarom inspelen op irrationeel gedrag succesvoller is dan je richten op de rationaliteit van je doelgroep.

Dus, aanstormend marketing- of researchtalent, mis deze SMART Talk niet. Meld je dus nu meteen aan via onderstaande link:

MELD JE NU AAN VOOR DEZE SMART TALK!

Wanneer je je aanmeldt voor de SMART Talk krijg je een bevestigingsmail. Verschijnt deze niet in je inbox? Stuur ons dan even een mailtje via: info@moa.nl

Auteur: Redactie Daily Data Bytes, Hoofdredacteur Jan Roekens.

Deze artikelen vind je vast ook interessant

Ook de laatste bytes ontvangen?