Webinar Building Brands Across Borders

Door Redactie Daily Data Bytes | 15-03-2022

Op 29 maart a.s. houdt Glocalities Academy een webinar met als onderwerp Building Brands Across Borders. Het webinar begint om 15.00 uur en is voor iedereen online bij te wonen.

Het is de eerste keer dat Glocalities een webinar organiseert en dat gebeurt onder de naam Glocalities Academy. Doel is om de nieuwe internationale research insights te delen en cases te presenteren om zo marketeers, fondsenwervers en communicatieprofessionals te ondersteunen.

Het webinar op 29 maart om 15.00 uur wordt gehost door Martin Schiere, marketing strategy consultant van Glocalities en door gastspreker Ingeborg Blaauw, international marketing manager van Aviko.

Martin Schiere heeft 15 jaar ervaring als onderzoeker en marketeer en is actief in brandmanagement en merkenbouw. Ingeborg Blaauw heeft 12 ervaring bij Aviko. Onder haar leiding groeide de verkopen in Centraal en Oost-Europa met zo’n 15%.

Ze zullen beiden hun inzicht delen over het aanboren van nieuwe markten, de groei in bestaande markten en het managen van internationale merken.

Deelname aan het webinar is gratis. Aanmelden kan hier.

Auteur: Redactie Daily Data Bytes, Hoofdredacteur Jan Roekens.

Deze artikelen vind je vast ook interessant

Ook de laatste bytes ontvangen?