Bureaus | 10 maart 2020
10 maart 2020

Dynata en CMNTY join forces

Dynata and CMNTY Corporation announced a partnership to help brands improve audience engagement by leveraging insights for ongoing, deeper engagement, creating a more complete picture of their customers and generating stronger, more resilient relationships.

Best practices | 21 november 2019
21 november 2019

Hoe creative crowdsourcing innovaties een boost kan geven

Volgens Forrester hebben op elke 100 mensen 90 de skill om te valideren (‘validate’), 9 om te optimaliseren en beheren (‘curate’), en maar één de eigenschap om echt te creëren (‘create’), wat wil zeggen dat slechts 1% voldoende creatief is om ‘out of the box’ te denken en creatieve ideeën te bedenken en vorm te geven, een van de belangrijkste succesfactoren van innovatie.

Interviews | 12 september 2019
12 september 2019

Fempowerment volgens Laure van Ravensberg: Women in Analytics delen kennis

Vrouwen en nog eens vrouwen. Op het podium van het Digital Analytics Congres op 8 oktober 2019 stonden uitsluitend vrouwelijke sprekers. Dat is o.a. te danken aan Women in Analytics, de vanuit Amerika overgewaaide vrouwencommunity waarmee de congresorganisatie samenwerking zocht.

Bureaus | 02 juli 2019
02 juli 2019

InSites Consulting versterkt community-aanbod met overname Join the Dots

InSites Consulting heeft onlangs de overname aan van Join the Dots, een innovator in online insight-community’s, aangekondigd. Join the Dots is het vierde bedrijf dat door het marktonderzoeksbureau wordt overgenomen in amper anderhalf jaar tijd.