Consumentenonderzoek Wageningen University naar Flycatcher

Door Redactie Daily Data Bytes | 20-09-2021

Na een Europese openbare aanbesteding heeft Wageningen University and Research (WUR) de opdracht voor het uitvoeren van alle onderzoek onder consumenten aan Flycatcher gegund. Dat gebeurde na een offertefase waaraan vijf bureaus deelnamen.

Niet alleen is gekeken naar de kwaliteit van het panel en de samenstelling, ook is in de selectie veel aandacht uitgegaan naar het proces van dataverzameling en de bescherming van persoonsgegevens en beveiliging van data. De overeenkomst wordt aangegaan voor een periode van maximaal vier jaar. In deze periode neemt Flycatcher de uitvoering van alle kwantitatieve onderzoeken voor de WUR voor haar rekening.

Wageningen University & Research (WUR) is het samenwerkingsverband tussen Wageningen University en Stichting Wageningen Research. Er zijn ruim 6.800 medewerkers en 12.900 studenten uit meer dan 100 landen aan verbonden. Ze doen dat niet alleen in Wageningen maar verspreid over de hele wereld. Met hun eigen onderzoek of voor overheden en het bedrijfsleven. In het domein van gezonde voeding en leefomgeving.

Auteur: Redactie Daily Data Bytes, Hoofdredacteur Jan Roekens.

Deze artikelen vind je vast ook interessant

Ook de laatste bytes ontvangen?