DVJ Insights opent kantoor in Duitsland

Door Jan Roekens | 20-01-2020

DVJ Insights breidt zijn activiteiten in Duitsland uit met de opening van een kantoor in Hamburg. Het marketing en analytics bureau gevestigd in Nederland en de UK, wil dichter bij de Duitse markt en huidige activiteiten staan.


De opening van het kantoor in Hamburg is fundamenteel om te voldoen aan de continu groeiende en veranderende behoeften van klanten in Duitsland. Een Duits kantoor ondersteunt eveneens de Europese focus van het bedrijf.

DVJ Insights is de afgelopen jaren aanzienlijk gegroeid door de merkgroei gerelateerde, innovatieve en holistische methodes in onderzoek en data analytics. In 2018 werd het bedrijf uitgeroepen tot het beste marketing research en analytics bureau en won de afgelopen twee jaar de FD Gazelle Award voor een van de snelst groeiende bedrijven in Nederland. Om de Duitse markt nog beter te bedienen opent het bedrijf nu een kantoor in Hamburg. De lancering betekent ook dat de brand growth study (een grootschalig onderzoek onder marketeers over de ingrediënten van merkgroei) wordt uitgebreid naar de Duitse markt.

Uitbreiding in Duitsland

Het Duitse kantoor zal worden geleid door Managing Partners Erk Maassen en Stephan Knäble, zij zullen verantwoordelijk zijn voor de opbouw van de business in Duitsland.

Hiermee haalt DVJ Insights twee mensen van formaat binnen die veel kunnen betekenen in de verdere ontwikkeling en groei. Erk Maassen heeft in de loop van zijn internationale carrière, en meest recentelijk als Commercieel Directeur bij GfK Duitsland, ruime ervaring opgedaan in de bijdrage die analytics en data-driven marketing leveren aan zakelijk succes.

Stephan Knäble heeft de industrie aanzienlijk vormgegeven met de lancering van het GfK Cross Media Link panel voor de optimalisatie van crossmediacampagnes, en meer recentelijk, als Global VP GfK-consumenten panels, op het gebied van innovatieve oplossingen voor categorie- en shopper-beheer met de koppeling van gegevens van surveys en aankoopgedrag.

De reden voor Erk Maassen en Stephan Knäble om voor DVJ Insights te starten:
“Uit onze recentelijke ervaring weten we dat de Duitse markt klaar is voor een nieuwe aanpak in marktonderzoek. We zijn overtuigd dat de visie en aanpak van DVJ Insights perfect aansluit bij de behoeften van Duitse marketeers en insights managers. We zijn erg blij met de academische basis en de constante drive om dingen beter en efficiënter te doen. Het is geweldig om te zien dat de oplossingen een echte voorspellende waarde hebben en de ROI van onderzoek stimuleren.”

Lucas Hulsebos, CEO DVJ Insights is ontzettend trots dat het bedrijf zijn deuren opent in Duitsland: “Het is geweldig om te zien hoe onze groei heeft geleid tot de verdere uitbreiding van onze activiteiten in Duitsland en Europa. Met de opening van een kantoor in Hamburg kunnen we onze Duitse en internationale klanten en projecten nóg beter faciliteren met behulp van een sterk, gedreven en in de markt welbekend team. Het stelt ons ook in staat om onze Academic Board-activiteiten in Duitsland uit te breiden, evenals ons Ingredients for Brand Growth Concept, dat we zullen organiseren met onze partner Werben & Verkaufen.”

Bron: Persbericht DVJ Insights, 20 januari 2020

Auteur: Jan Roekens, Hoofdredacteur

Deze artikelen vind je vast ook interessant

Ook de laatste bytes ontvangen?