Kristof de Wulf, InSites Consulting

InSites Consulting en Gongos, Inc. bundelen krachten

Door Redactie Daily Data Bytes | 13-01-2022

InSites Consulting neemt Gongos, Inc. over, een Amerikaans adviesbureau voor customer-centricity. Met meer dan 30 jaar ervaring is Gongos een begrip geworden in de VS als bureau dat merkgroei stimuleert door consumenten-inzicht te verbeteren en organisaties te veranderen.

Gongos begon in 1991 in metro Detroit met consumentenonderzoek in de auto-industrie. Gaandeweg breidde het bedrijf zijn activiteiten uit naar retail, consumentengoederen, financiële diensten en gezondheidszorg. Toen oprichter John Gongos in 2012 onverwacht overleed, nam Camille Nicita zijn plaats over als eigenaar, en werd benoemd tot CEO. Ze zorgde ervoor dat het bureau van customer-centricity zijn belangrijkste speerpunt maakte.

Inmiddels telt Gongos 125 werknemers. Veel klanten staan op de Fortune-500 lijst zoals Coca-Cola, Mars Petcare, Kellogg’s, U.S. Bank, United Healthcare en General Motors.
Met Gongos als nummer 47 van grootste marktonderzoeksbureaus in de VS versterkt InSites Consulting zijn positie op de Amerikaanse markt aanzienlijk, naast de al sinds 2012 bestaande vestiging in New York.

Gedeelde waarden

Kristof De Wulf, medeoprichter en CEO van InSites Consulting: ‘We streven naar een positie als internationaal marktleider die merken over de hele wereld ondersteunt, en dan is een solide aanwezigheid op de Amerikaanse markt een voorwaarde voor succes. We kunnen ons haast geen betere culturele en strategische overeenkomsten voorstellen: Gongos deelt dezelfde waarden, omarmt insight communities als een van hun belangrijkste methoden en zet customer-centricity op de agenda van grote merken en organisaties.’

Meer dan 800 werknemers

Camille Nicita
Camille Nicita

Gongos neemt assets mee als het Value Exchange (Vex)-Model. Vex bepaalt de weg naar customer-centric groei door behoeften van consumenten te koppelen aan bedrijfsresultaten die gestuurd worden door Customer Performance Indicators (CPI’s).

Camille Nicita, voorzitter en CEO van Gongos, Inc. wordt Managing Director North America en neemt als aandeelhouder van InSites Consulting plaats in de partnerboard om de globale strategie mede vorm te geven.

Met de komst van Gongos telt InSites Consulting nu meer dan 800 werknemers, verspreid over 20 locaties, en genereert het meer dan € 100 miljoen aan omzet.

InSites Consulting is kennispartner van Daily Data Bytes. Word ook kennispartner en bereik onze lezers via web, socials en nieuwsbrief met jouw content. Neem contact op met Tjitske Buurman voor meer informatie.

Auteur: Redactie Daily Data Bytes, Hoofdredacteur Jan Roekens.

Deze artikelen vind je vast ook interessant

Ook de laatste bytes ontvangen?