Markteffect bij 250 snelstgroeiende bedrijven

Door Jan Roekens | 08-10-2020

Markteffect (MOA-bureau van het jaar 2020) staat in de Top 250 Groeibedrijven van Nederland, een lijst die is opgesteld door het Erasmus Centre for Entrepreneurship (ECE) en nlgroeit.

De Top 250 Groeibedrijven bestaat uit Nederlandse bedrijven die de meeste groei hebben laten zien in de periode van 2015 tot en met 2019. De bedrijven kenden een jaarlijkse groei van minstens 20% in omzet en/of werknemers, minimaal tien werknemers en een omzet van minstens vijf miljoen euro.

Markteffect realiseert al jaren een autonome groei van gemiddeld zo’n 20% per jaar. Inmiddels werken er meer dan 50 mensen op het kantoor in Eindhoven, een verdubbeling van het aantal werknemers uit 2015. Hiervoor kreeg Markteffect eerder al zes FD Gazelle Awards van het Financieele Dagblad.

De groei van Markteffect kwam in een sneltreinvaart na de overname van het Amsterdamse onderzoeksbureau DirectResearch in maart 2019. Vorige maand werd bekend dat Markteffect het Eindhovense bedrijf Dynamic Concepts Consultancy over heeft genomen, waardoor de expertise in de Leisure-markt is vergroot.

Takeaway.com was de grote winnaar en mocht de Gouden Groeier Award in ontvangst nemen. Zij mogen zich de snelst groeiende onderneming van Nederland noemen.

Auteur: Jan Roekens, Hoofdredacteur

Deze artikelen vind je vast ook interessant

Ook de laatste bytes ontvangen?