Markteffect doorstaat ISO 20252-audit

Door Jan Roekens | 17-11-2021

Sinds september 2020 is Markteffect ISO 20252-gecertificeerd. Onderdeel van deze certificering is een jaarlijkse externe audit door een onafhankelijk toetsingsbureau.

De certificering houdt in dat de kwaliteit van onderzoeken op de juiste manier wordt geborgd in de dagelijkse werkzaamheden. Daarbij valt te denken aan het inbouwen van voldoende controlestappen tijdens het werk of het inrichten van processen om de kwaliteit continu te verbeteren.

In oktober hebben twee auditors Markteffect aan de tand gevoeld. Dat kwam na een jaar waarin de coronacrisis en een flinke groei samengingen. Er is door het bureau veel tijd geïnvesteerd in het werven, maar ook het inwerken van nieuwe medewerkers zodat zij snel overweg konden met de manier van werken van Markteffect. Om deze reden is het hele team dan ook blij met de conclusie van het toetsingsbureau: Markteffect voldoet nog steeds aan de strenge eisen die worden gesteld aan de ISO-norm en mag haar certificaat daarom behouden.

Markteffect is kennispartner van Daily Data Bytes. Word ook kennispartner en bereik onze lezers via web, socials en nieuwsbrief met jouw content. Neem contact op met Tjitske Buurman voor meer informatie.

Auteur: Jan Roekens, Hoofdredacteur

Deze artikelen vind je vast ook interessant

Ook de laatste bytes ontvangen?