Markteffect en DirectResearch in top 10 snelst groeiende bedrijven Regio Zuid

Door Jan Roekens | 31-03-2022

Ieder jaar organiseert Het Financieele Dagblad de FD Gazellen Awards, de prijs voor de snelst groeiende bedrijven in Nederland. De ME Research Group, bestaande uit Markteffect en DirectResearch, kreeg in november 2021 als voor de achtste keer een FD Gazelle. Tijdens de uitreiking afgelopen week werd bekend dat de ME Research Group in de top 10 van haar categorie valt.

Alle FD Gazellen zijn ingedeeld in twaalf categorieën, onderverdeeld in vier regio’s en drie omzetgroottes. Markteffect staat op plaats zeven in haar categorie, Regio Zuid en bedrijfstype middelgroot.

Sinds een aantal jaar wordt er bij de award niet alleen meer gekeken naar omzetgroei, maar worden ook de stijging van het aantal werknemers en de winstgevendheid meegenomen. Hesam Fahimi, oprichter ME Research Group, vindt dat een goede ontwikkeling: ‘Voor ons is het essentieel om als werkgever aantrekkelijk te blijven. We hebben nu zo’n 100 werknemers en dankzij deze groei kunnen we onze medewerkers aan ons binden en boeien. Dat doen we met uitdagende projecten voor mooie klanten, en doordat er nieuwe rollen en functies ontstaan.’

Auteur: Jan Roekens, Hoofdredacteur

Deze artikelen vind je vast ook interessant

Ook de laatste bytes ontvangen?