Phebi AI introduceert nieuwe Europese partner

Door Redactie Daily Data Bytes | 17-11-2021

Innovators4Research promoot en ondersteunt vanaf nu Phebi’s voice tech en emotional intelligence software in Nederland, Duitsland en de Scandinavische landen.

Phebi Ltd. (Phebi AI), ontwikkelaar van innovatieve voice tech voor dataverzameling en analyse van ‘non-conscious’ emoties in kwalitatief en kwantitatief gezondheids- en marktonderzoek, kondigde deze week aan dat het Innovators4Research, gevestigd in Nederland, heeft benoemd tot partner voor marketing, verkoop, implementatie, advies en ondersteuning in Nederland en andere Europese landen, waaronder Duitsland en de Scandinavische regio.

Innovators4Research bestaat uit een team van professionals met ervaring in de insights-en researchindustrie. Ze brengen innovatieve spraak-gerelateerde technologieën samen en maken deze beschikbaar voor klanten in verschillende industrieën en markten.

‘De beste onderzoekers zijn altijd op zoek naar nieuwe innovatieve manieren om geloofwaardige nieuwe inzichten te verkrijgen,’ zegt Mike Page, medeoprichter en CEO van Phebi. ‘De activiteiten van Phebi in Europa groeien snel. Het Innovators4Research-team heeft genoeg ervaring om dit te ondersteunen. Ik ben ervan overtuigd dat zij uitstekende partners zullen zijn voor onze klanten.’

Ton Koster, Partner en Managing Director bij Innovators4Research: ‘Hoewel we ons in eerste instantie zullen richten op de health- en research sector waar Phebi al een veel klanten heeft, zien we ook veel meer mogelijkheden voor de voice-enabled data capture, transcriptie, vertaling en emotie-analyse die het Phebi platform biedt. Het Innovators4Research-team heeft voldoende expertise in research, insights, data-science, en machine learning. We zien Phebi als een goede aanvulling op ons portfolio van producten en diensten en we zijn ervan overtuigd dat we een totale voice tech-oplossing kunnen leveren aan veel industrieën.’

Auteur: Redactie Daily Data Bytes, Hoofdredacteur Jan Roekens.

Deze artikelen vind je vast ook interessant

Ook de laatste bytes ontvangen?