PSV en Markteffect verlengen samenwerking

Door Redactie Daily Data Bytes | 17-08-2021

Markteffect blijft ook de komende vijf jaar verbonden aan PSV. De club en de Official Sponsor hebben de samenwerking opengebroken en verlengd tot en met de zomer van 2026. In de overeenkomst is tevens een optie tot twee extra jaren opgenomen. Markeffect trekt met ingang van dit seizoen bovendien in een gloednieuwe Business Room in het Philips Stadion: de ME Captains Lounge.

Markteffect is sinds 2012 verbonden aan PSV. Eerst als Official Supplier en sinds 2018 als Official Sponsor van de club. Oprichters Edgar de Beule en Hesam Fahimi zijn al van kleins af aan fan van PSV en trots dat zij langer aan de club verbonden gaan zijn: We gingen vroeger al vaak samen naar de wedstrijd kijken’’, zegt Edgar de Beule. Topsport en sportiviteit staan bij ons hoog in het vaandel. We zijn er dan ook trots op dat we al bijna tien jaar aan het mooie PSV verbonden mogen zijn. Niet alleen biedt het ons op sportief gebied veel plezier, onze eigen Business Room en de Business Club van PSV bieden zakelijk veel mogelijkheden om onder andere onszelf te presenteren aan de buitenwereld en onze relaties op het allerhoogste niveau in de watten te leggen.’

Markteffect heeft een nieuw logo en ook een nieuwe huisstijl en nieuwe site ontwikkeld. Dat alles gaat dinsdag 17 augustus live.

Auteur: Redactie Daily Data Bytes, Hoofdredacteur Jan Roekens.

Deze artikelen vind je vast ook interessant

Ook de laatste bytes ontvangen?