Het team van Respondenten.nl

Respondenten.nl overgenomen door Norstat Group

Door Jan Roekens | 13-07-2021

Respondenten.nl verviervoudigde in vijf jaar de omzet en investeerde in de afgelopen jaren in een nieuw kantoor, breidde het team uit en voerde gesprekken met mogelijke investeerders en partners. Met succes. Respondenten.nl treedt nu toe tot de Norstat Group die actief is in 13 Europese landen waaronder Scandinavië, Frankrijk, Engeland en Duitsland.

Norstat Group, dat Respondenten.nl onlangs overnam, legt zich toe op dataverzameling. Het benaderde Respondenten.nl eind vorig jaar voor het eerst. Het bedrijf wil de grootste dataprovider van Europa worden en zocht een partner voor de Nederlandse markt.

‘We volgen Respondenten.nl al geruime tijd op de voet en zijn onder de indruk van hun kwaliteitsnormen, hun klantenportfolio en hun businessmodel. We kunnen nu eindelijk zowel bestaande als nieuwe Norstat-klanten in-house dataverzamelingsmogelijkheden in Nederland aanbieden. Andersom helpen we alle klanten van Respondenten.nl aan een groot panel in heel Europa,’ aldus Erling Eriksen, CEO Norstat.

Respondenten.nl blijft na de overname zelfstandig opereren in Nederland, maar zal wel worden ondersteund met diensten van Norstat en panels in heel Europa.

Auteur: Jan Roekens, Hoofdredacteur

Deze artikelen vind je vast ook interessant

Ook de laatste bytes ontvangen?