Traffic Builders Beste agency bij Dutch Search Awards

Door Jan Roekens | 13-12-2021

Traffic Builders is flink in de prijzen gevallen bij de Dutch Search Awards die afgelopen donderdag werden bekendgemaakt. De digital agency sleepte twee prijzen in de wacht. Daarnaast won het bureau de prestigieuze ‘excellence award’ voor Beste agency (large) gewonnen.

De Dutch Search Awards is een jaarlijks evenement waarbij prijzen worden uitgereikt aan agencies en professionals voor bijzondere prestaties op het gebied van search marketing en digital marketing. Traffic Builders is dit jaar 12 keer genomineerd, voor campagnes voor Mediq, Eneco en TopMondzorg. De categorieën waarvoor Traffic Builders genomineerd is zijn: Beste PPC B2B campagne, Beste PPC B2C campagne (2x), Beste PPC lokale campagne (2x), Beste full funnel campagne (2x), Beste gebruik van branding & display, Beste gebruik van marketing automation (2x), Beste gebruik van personalisatie en Beste gebruik van data.

Traffic Builders won in de categorieën ‘Beste PPC lokale campagne’ en ‘Beste full funnel campagne’. Daarnaast ontving Traffic Builders de Excellence Award voor Beste agency (large), een prijs die wordt uitgereikt op basis van stemmen.

Boven target

Samen met TopMondzorg, aanbieder van een breed scala aan mondzorgdiensten, won Traffic Builders een prijzen voor de twee campagnes. Voor de professionele ondersteuning door TopMondzorg aan de aangesloten praktijken moest Traffic Builders een strategie ontwikkelen om een ruim aantal nieuwe aanmeldingen van patiënten te realiseren. Door inzet van verschillende disciplines was het resultaat eind augustus 21% boven target.
Daarnaast ontwikkelde Traffic Builders een strategie voor TopMondzorg om metrieken op een juiste wijze te kwalificeren waardoor campagnes beter aangestuurd kunnen worden. Op basis daarvan konden de marketingcampagnes geautomatiseerd worden van meer dan 100 aangesloten praktijken van Dental Clinics.

Dutch Search Awards

De Dutch Search Awards heeft als doel innovatie en originaliteit in de wereld van digital marketing te bekronen. Welke cases worden genomineerd en winnen wordt bepaald door een vakjury van meer dan 70 experts uit het vakgebied.

Auteur: Jan Roekens, Hoofdredacteur

Deze artikelen vind je vast ook interessant

Ook de laatste bytes ontvangen?