Twee DVJ’ers genomineerd voor Greenbook’s Future List

Door Jan Roekens | 08-02-2022

Greenbook publiceert elk jaar de zogenaamde Future List. Het is een awards-programma met als doel ‘insight leaders’ te ondersteunen, aan te moedigen en te inspireren. Op de nominatielijst voor 2022 staan twee medewerkers van DVJ Insights.

De Greenbook Future List wil mensen die nog in de eerste 10 jaar van hun carrière zitten, en die al uitblinken op het gebied van consumer insights, elk jaar in het zonnetje zetten. Het gaat daarbij om de mensen die consumer insights een stap verder helpen en daarin volop innovatief zijn en veranderingen in gang zetten. In twee categorieën zijn medewerkers van DVJ Insights genomineerd. Bij de categorie Directors, Leads & Managers is dat Lisette Kruizinga-de Vries, team lead Science & Analytics, en in de categorie Associates, Analysts, Consultants & Strategists is dat Jori van de Spijker, management consultant (die afgelopen jaar de MOAward voor Insights Professional aan bureauzijde won).

Wie er uiteindelijk wordt uitverkoren voor een plek op de Future List wordt bekendgemaakt in het nog te verschijnen 2022 Insights Practice GRIT Report.

Auteur: Jan Roekens, Hoofdredacteur

Deze artikelen vind je vast ook interessant

Ook de laatste bytes ontvangen?