Underlined en Broad Horizon / Cmotions bundelen krachten

Door Jan Roekens | 21-04-2020

Underlined is per 17 april 2020 samengegaan met Broad Horizon / Cmotions. Hiermee ontstaan kansen om de Data Driven Customer Experience Management en artificial intelligence expertise van Underlined toe te voegen aan de dienstverlening van Broad Horizon in domeinen, zoals Microsoft Azure & Dynamics 365, de digitale transformatie en brede data science dienstverlening.


Samen met het management van Cmotions, Kees Groenewoud en Tino Faulhaber, zal Theo van der Steen de nieuwe directie vormen voor de Data en AI divisie van Broad Horizon en deze verder gaan vormgeven.

Zelfstandig onderdeel

Als zelfstandig onderdeel binnen de Data en AI divisie van Broad Horizon wordt dezelfde dienstverlening aangeboden onder het bestaande management van Theo van der Steen. In de dagelijkse gang van zaken blijft ook alles hetzelfde. De naam Underlined blijft bestaan, alle medewerkers zijn nog steeds in dienst bij Underlined en het kantoor blijft gevestigd in Den Bosch.

“Ik ben er trots op dat, met het samengaan van Underlined en Broad Horizon en dochterbedrijf Cmotions, onze klanten en medewerkers een prachtige kans krijgen nog sneller uit te bouwen naar klantgedreven organisaties, op basis van een data gedreven aanpak die samenkomt in deze nieuwe samenwerking; waarde voor klanten en voor de eigen organisatie!”
Theo van der Steen, Directeur Underlined

Over Cmotions

Cmotions helpt bedrijven bij de transformatie naar een data gedreven organisatie door advisering en implementatie van datastrategieën die organisaties in staat stellen de juiste beslissingen te nemen zodat ze zich aan een veranderende wereld aan kunnen passen. Het Amersfoortse bedrijf bedient de top 200 bedrijven en organisaties in Nederland met circa 65 professionals, werkzaam op het snijvlak van advanced analytics, data science en de toepassing daarvan.

“Ik zie uit naar de samenwerking met Underlined, met name vanwege de specialisatie op het gebied van customer experience management. Vanuit Cmotions hebben we ons gericht op data science en Underlined vormt met haar expertise een passende aanvulling. Hiermee kunnen we ons onderscheiden in de toepassing van AI en machine learning op customer management in de Europese markt.”
Kees Groenewoud, Directeur Cmotions

Over Broad Horizon

Broad Horizon is een grote aanbieder van IT- en cloudoplossingen voor middelgrote bedrijven in de Benelux. Broad Horizon levert managed services op het gebied van business consultancy, digitale werkplekken, cloud infrastructuur en bedrijfsapplicaties zoals ERP en CRM. Bij Broad Horizon werken meer dan 400 specialisten op deze gebieden.

“Met de overname van Underlined zetten we verder in op onze strategie om klanten te helpen bij hun digitale transformatie. We zien ook nu dat data nog crucialer is geworden in de bedrijfsvoering. Om daar goed op in te kunnen spelen en met klanten de juiste samenwerking aan te gaan, is de overname van Underlined een zeer goed aanvulling.”
Johan Taams, CEO van Broad Horizon

Bron: Persbericht Underlined, 21 april 2020

Auteur: Jan Roekens, Hoofdredacteur

Deze artikelen vind je vast ook interessant

Ook de laatste bytes ontvangen?