Actueel | 21 december 2021
21 december 2021

8 ton EU-subsidie voor Smart City Monitor

De Europese Unie stelt ruim 800.000 euro beschikbaar voor het ‘Smart City Monitor’- project, zo meldt de branchevereniging ICT en telecommunicatie BTG. De subsidie gaat naar zes partijen uit bedrijfsleven, overheid en onderwijs. De Smart City Monitor geeft steden meer inzicht in bezoekers- en verkeersstromen in de binnenstad. De ontwikkeling van dashboard is een samenwerking...
Onderzoek | 30 juni 2020
30 juni 2020

Incidenten stijgen, maar MKB maakt zich niet druk om cybersecurity

Vier op de vijf mkb’ers vertrouwt voor zijn cybersecurity grotendeels op zijn IT-leverancier, zo blijkt uit onderzoek door SIDN uitgevoerd door GfK. Dit staat in schril contrast met de 58% van IT-leveranciers die aangeeft dat hun mkb-klanten onvoldoende beschermd zijn.

Actueel | 30 juni 2020
30 juni 2020

PvKO verwelkomt twee nieuwe bestuursleden

Platform voor Klantgericht Ondernemen heeft twee nieuwe bestuursleden benoemd. Angéline Maas, Vice President Customer Services DHL en Berend-Jan Rietveld, Head of Passenger Experience Schiphol.

Onderzoek | 09 juni 2020
09 juni 2020

IT-sector ziet versnelde digitale transformatie

Wereldwijd zorgt COVID-19 voor een versnelde digitalisering van de werkwijze bij bedrijven en instellingen. 75 procent van de leidinggevenden in informatietechnologie (IT) verwacht namelijk dat medewerkers niet meer terug willen naar de manier waarop voor de coronacrisis werd gewerkt.

Actueel | 22 november 2018
22 november 2018

Meester Robot, ik gehoorzaam U!

De wereld robotiseert. Robots zijn nu al niet meer weg te denken uit onze samenleving. Robots, in welke vorm dan ook, maken ons leven  een stuk gemakkelijker en prettiger. Ze helpen ons in het productieproces, ze wijzen ons de weg, ze kunnen functioneren als een personal assistant en er zijn robots die oprecht je maatje willen zijn.

Ook de laatste bytes ontvangen?